Enviat per: 6ebperecasasnovas | 06/21/2013

Cloenda del curs i darrera entrada del bloc

DSCF1252

Aquesta serà la imatge que avui a partir de les 14 h. Ara acabat el curs toca fer valoració; heu estat un grup que heu fet feina i heu posat ganes en que tot anigués envant ( cualque vegada podriem haver fet més). Hem viscut moments alegres i alguns de tensos, però els que queden són els bons. A partir d’ara començau una nova etapa en la que s’esperarà de vosaltres que sigueu més independents i autònoms, i no en tenc cap dubte que estau preparats de sobres.

Per altra banda, vull agraïr als pares la seva col·laboració i paciència, ja que no tot ha anat rodat des d’un principi… però hem aconseguit acabar en unes condicions satisfactòries. No voldria oblidar-me dels mestres que han formen part de l’equip docent d’aquesta classe ( Mikel, Pili, Cristina, Marta, Susana…) i na Sonia, que ha col·laborat en la classe com una més… amb ells la feina ha estat molt més fàcil de dur.

Per acabar, us vull desitjar un bon estiu i forces de cara a l’any que ve… que encara que sigui un canvi d’etapa ho superareu i formarà part a la llarga dels bons records que guardareu en ser grans.

Carlos Domínguez


Respostes

  1. Carlos BON ESTIU!!!!!! T’ENYORARE!!!


Deixa un comentari

Categories